POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Informacje ogólne

1. Administratorem danych osobowych jest firma Cable Car Services GmbH, Oberried 2, 88178 Heimenkirch, Niemcy.

2. Dane osobowe przekazane za pośrednictwem wysłanego e-maila lub kontaktu telefonicznego będą przetwarzane w celu świadczenia usług, obsługi powiadomień i odpowiedzi na zapytania.

3. Kategorie danych osobowych obejmują imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, adres, dane dotyczące procesu / usługi / projektu. Dane są dobrowolnie przekazywane przez Państwa do naszej firmy.

4. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres, w celu realizowania świadczenia i kontaktu, chyba że sprzeciwią się Państwo przetwarzaniu swoich danych.

5. Państwa dane nie będą przekazywane / udostępniane do innego kraju ani żadnej organizacji międzynarodowej.

6. Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz prawo do sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, które zostało dokonane na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

7. Mają Państwo prawo wnieść skargę do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. w sprawie ochrony danych osobowych (tekst jednolity Dziennik Ustaw z 2018 r., poz. 1000) lub przepisy rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w odniesieniu do przetwarzanie danych osobowych i swobodny przepływ takich danych oraz uchylenie dyrektywy 95/46 / WE (ogólne rozporządzenie w sprawie ochrony danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dziennik Urzędowy nr 119, strona 1).

8. Dane dostarczone przez Państwa nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji.

9. Dane pochodzą od osób, którym odpowiadają.

10. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

 

Dodatkowe informacje

Administrator strony bardzo poważnie podchodzi do ochrony danych osobowych. Państwa dane osobowe traktujemy jako poufne i zgodnie z przepisami prawnymi dotyczącymi ochrony danych i niniejszą polityką prywatności.

Korzystanie z naszej strony internetowej jest możliwe bez podawania danych osobowych. Nie zbieramy danych osobowych na naszej stronie (na przykład imienia i nazwiska, adresu lub adresów e-mail), chyba że skontaktujesz się z nami za pośrednictwem poczty e-mail. Dane przesłane do nas nie zostaną ujawnione stronom trzecim bez Twojej wyraźnej zgody.

Należy pamiętać, że transmisja danych przez Internet (na przykład podczas komunikacji e-mail) może mieć luki w zabezpieczeniach. Pełna ochrona danych przed dostępem osób trzecich nie jest możliwa.
Następująca klauzula jest zgodna z przepisami Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. O ochronie danych osobowych (tekst jednolity, Dziennik Ustaw z 2018 r., Poz. 1000) oraz przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016 / 679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. W sprawie ochrony osób fizycznych w zakresie przetwarzania danych osobowych i swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46 / WE (ogólne rozporządzenie w sprawie ochrony danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dziennik Urzędowy Dziennik nr 119, str. 1);

"Ciasteczka"
Witryny częściowo wykorzystują tak zwane pliki cookies. Pliki cookies nie wyrządzają szkody na komputerze i nie zawierają wirusów. Pliki cookies są używane, aby nasza oferta była bardziej przyjazna dla użytkownika, skuteczniejsza i bezpieczniejsza. Pliki cookies to małe pliki tekstowe, które są przechowywane na komputerze i przechowywane przez przeglądarkę.
Większość używanych przez nas plików cookies to tak zwane „pliki cookie sesji”. Zostaną automatycznie usunięte po wizycie. Inne pliki cookies będą przechowywane na twoim urządzeniu, dopóki ich nie usuniesz. Te pliki cookies pozwalają nam rozpoznać Twoją przeglądarkę podczas następnej wizyty.
Możesz ustawić przeglądarkę, aby otrzymywać informacje o ustawieniach plików cookies. Masz prawo, w indywidualnych przypadkach, zezwolić na akceptację plików cookies lub zablokować je w ogólny sposób, lub aktywować automatyczne usuwanie plików cookies po zamknięciu przeglądarki. Pamiętaj, że wyłączenie plików cookie może ograniczyć funkcjonalność tej witryny.

Prawa Autorskie

Treści i prace na tych stronach tworzone przez administratora strony podlegają niemieckiemu i europejskiemu prawu autorskiemu i są zgodne z międzynarodowymi konwencjami dotyczącymi praw autorskich. Powielanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie i wszelkiego rodzaju wykorzystanie elementów strony chronionej prawem autorskim wymaga pisemnej zgody odpowiedniego autora lub twórcy. Pliki do pobrania i kopie tej witryny są przeznaczone wyłącznie do prywatnego, niekomercyjnego użytku. O ile treść tej witryny nie została utworzona przez operatora / administratora (tj. Posty / komentarze na blogu), podlegają one prawom autorskim osób trzecich. Jeśli znajdziesz jakąkolwiek możliwość naruszenia praw autorskich na naszych stronach, daj nam znać. Po powiadomieniu o naruszeniu sprawdzimy je natychmiast, a jeśli stwierdzimy naruszenie, natychmiast usuniemy takie treści.

Nie wszystkie elementy użyte na stronie cablecarsolutions.com i jej podstronach zostały utworzone przez członków Cable Car Services GmbH. Utwory użyte na podstawie prawa autorskiego zostały wykorzystane po uzyskaniu zgody autora lub osób / firm posiadających prawa własności do tych utworów lub na podstawie przyznanych im licencji.


Pliki Dziennika Serwera

Dostawca strony internetowej automatycznie gromadzi i przechowuje informacje w tak zwanych plikach dziennika serwera, które Twoja przeglądarka automatycznie nam przesyła. Są to:
Wersji przeglądarki / wersja przeglądarki

Używany system operacyjny

URL strony odsyłającej

Nazwa hosta komputera dostępowego

Czas żądania serwera

Tych danych nie można przypisać do konkretnych osób. Nie ma połączenia tych danych z innymi źródłami danych. Zastrzegamy sobie prawo do retrospektywnego sprawdzenia tych danych, jeśli dowiemy się o konkretnych oznakach ich nielegalnego wykorzystania.


Kontakt

Jeśli wyślesz do nas zapytanie e-mailem, Twoje dane, w tym dane kontaktowe, które tam podałeś, zostaną zapisane w celu przetworzenia zapytania i ewentualnego kontaktu w celu wysłania oferty. Nie udostępnimy tych informacji bez Twojej zgody.


Polityka prywatności dotycząca korzystania z Google Analytics

Ta strona korzysta z funkcji usługi analizy internetowej Google Analytics. Dostawcą jest Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics wykorzystuje tak zwane „pliki cookie”. Są to pliki tekstowe, które są przechowywane na twoim komputerze i które pozwalają ci przeanalizować korzystanie ze strony przez ciebie. Informacje generowane przez pliki cookie na temat korzystania z tej strony są zazwyczaj wysyłane na serwer Google w USA i tam przechowywane.

Więcej informacji na temat przetwarzania danych użytkownika w Google Analytics można znaleźć w Polityce prywatności Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=pl

 

Wtyczka do przeglądarki

Możesz zapobiec przechowywaniu plików cookies za pomocą odpowiednich ustawień oprogramowania przeglądarki; chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że w takim przypadku możesz nie być w stanie w pełni korzystać ze wszystkich funkcji tej witryny. Ponadto możesz uniemożliwić Google gromadzenie danych generowanych przez plik cookie i związanych z korzystaniem ze strony internetowej (w tym adresu IP) i przetwarzaniem takich danych przez Google, pobierając wtyczkę do przeglądarki dostępną pod następującym linkiem i instalując:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl

 

Sprzeciw wobec gromadzenia danych

Możesz uniemożliwić Google Analytics gromadzenie danych, klikając poniższy link. Ustawiony jest plik cookie, który pozwala zrezygnować z gromadzenia danych podczas przyszłych wizyt na tej stronie: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl

Realizacja zamówienia

Zawarliśmy umowę z Google dotyczącą zamawiania przetwarzania danych i pełnego wdrożenia ścisłych wymagań niemieckich organów ochrony danych podczas korzystania z Google Analytics.

 

Anonimizacja adresu IP

Na tej stronie korzystamy z funkcji „aktywuj anonimizację IP”. W rezultacie Twój adres IP zostanie z góry skrócony przez Google w państwach członkowskich Unii Europejskiej lub w innych krajach będących stronami porozumienia o Europejskim Obszarze Gospodarczym. Tylko w wyjątkowych przypadkach pełny adres IP zostanie wysłany na serwer Google w USA i tam skrócony. W imieniu operatora tej strony Google wykorzysta te informacje do oceny korzystania z witryny przez użytkownika, do raportowania aktywności na stronie oraz do świadczenia innych usług związanych z ruchem na stronie i korzystaniem z Internetu dla operatora strony. Adres IP podany przez Google Analytics w ramach Google Analytics nie będzie łączony z innymi danymi dostarczonymi przez Google.


Polityka prywatności dotycząca korzystania z YouTube

Nasza strona korzysta z wtyczek z serwisu YouTube obsługiwanego przez Google. Operatorem strony jest YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Jeśli odwiedzisz którąkolwiek z naszych witryn z włączoną wtyczką YouTube, nastąpi połączenie z serwerami YouTube. Serwer YouTube będzie wiedział, które z naszych witryn odwiedziłeś.

Jeśli jesteś zalogowany na swoje konto YouTube, YouTube pozwoli Ci powiązać Twoje zachowanie podczas surfowania bezpośrednio z Twoim osobistym profilem. Można temu zapobiec, wylogowując się z konta YouTube.

Aby uzyskać więcej informacji na temat obsługi danych użytkownika, zapoznaj się z polityką prywatności YouTube na https://www.google.com/intl/en/policies/privacy.


Korzystanie z łączy do serwisów społecznościowych w serwisie, tj. Facebook, LinkedIn, Instagram, Pixel.
Cable Car Services GmbH zastrzega sobie prawo do przeprowadzania działań lub działań marketingowych w serwisach społecznościowych, takich jak Facebook, LinkedIn lub Instagram. Polubienie / subskrybowanie profilu firmy na tych stronach jest dobrowolne. CCS zwraca uwagę, że wyżej wymienione podmioty przechowują dane o użytkownikach, a CCS nie ma bezpośredniego wpływu na ich treść i politykę zarządzania nimi. Jednocześnie CCS informuje, że dokłada wszelkich starań, aby chronić dane osobowe, do których ma dostęp w serwisach społecznościowych.

Blog

Artykuły na blogu zawierają opcję pozostawiania komentarzy. Dane potrzebne do dodania komentarza będą przetwarzane zgodnie z opisem na tej stronie i zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi aktami prawnymi.

 

Informacje, anulowanie, blokowanie

W każdej chwili masz prawo do bezpłatnej informacji o przechowywanych danych osobowych, ich pochodzeniu i odbiorcy oraz celu przetwarzania danych, a także prawo do poprawiania, blokowania lub usuwania tych danych. W celu uzyskania dalszych informacji o danych osobowych prosimy o kontakt w dowolnym momencie na adres podany w zakładce kontakt.


E-maile reklamowe

Wykorzystanie danych kontaktowych opublikowanych na stronie do wysyłania niezamówionych reklam i materiałów informacyjnych zostaje niniejszym odrzucone. Operatorzy stron wyraźnie zastrzegają sobie prawo do podjęcia kroków prawnych w przypadku niezamówionego wysłania informacji reklamowych, w tym takich jak spam e-mail.


Polityka antykorupcyjna

Cable Car Services GmbH wprowadziła zasady przeciwdziałania zagrożeniom korupcyjnym i
nadużyciom. Pracownicy CCS zostali przeszkoleni w zakresie eliminowania wszelkich zachowań, które mogą być wywoływane lub mogą być podobne do zachowań korupcyjnych.


Źródło: eRecht24, poradnikprzesiebiorcy.pl, źródło własne

 

scroll top